Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η πολύπλευρη και ταχύτατη ανάπτυξη που συμβαίνει στις μέρες μας σε όλους τους τομείς και κλάδους των επιστημών έχει σαν αποτέλεσμα τη άμεση και συνεχή δημιουργία νέων και συνεχώς μεταβαλλόμενων δεδομένων και ισορροπιών που επηρεάζουν αναπόφευκτα τόσο άμεσα όσο και έμμεσα τον κλάδο των κατασκευών δημιουργώντας κατ’ αυτόν τον τρόπο νέα τεχνολογικά επιτεύγματα και προκλήσεις των οποίων η πληρέστερη κατανόησή τους με σκοπό την εφαρμογή τους και την περαιτέρω εκμετάλλευσή τους και τελικά την ένταξη τους στην καθημερινή μας ζωή, με σκοπό την αέναη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας αποτελεί τη πηγή έμπνευσης και ταυτόχρονα πρόκληση για την peri ergon.

Όλοι εμείς παίρνουμε ενεργό ρόλο στην συνεχώς μεταβαλλόμενη και παλλόμενη πραγματικότητα προτείνοντας πρωτότυπες αρχιτεκτονικές λύσεις, με την σοβαρότητα, την πολύτιμη εμπειρία του παρελθόντος και το σεβασμό στο περιβάλλον, την γνώση και εκτίμηση του παρόντος και τους ορίζοντες του μέλλοντος.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, τα νέα δεδομένα δημιουργούν ένα πεδίο που μεταβάλλεται συνεχώς. Εν όψει αυτής της δημιουργικής ρευστότητας, η αρχιτεκτονική βρίσκεται αναπόφευκτα σε απόλυτο συγχρονισμό με το συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον. Στην peri ergon σχεδιάζουμε ευέλικτα κτίρια έτοιμα να ανταποκριθούν στις σύγχρονες ανάγκες, τις περιβαλλοντικές συνθήκες και τις ανθρώπινες σχέσεις. Η σύγχρονη τεχνολογία ενσωματώνεται στη χρήση του κτιρίου και τα νέα υλικά που διατίθενται στον τομέα των κατασκευών, είναι ζωτικής σημασίας στοιχεία στη σύγχρονη αρχιτεκτονική. Η μελετημένη χρήση του φωτός, αποτελεί τον καταλύτη στην έμπνευση της ομάδας.

Η peri ergon έχει αποδείξει έμπρακτα στη διάρκεια του χρόνου ότι διαθέτει τα εχέγγυα και είναι ικανή να καλύψει με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, φερεγγυότητα, συνέπεια, σεβασμό και αποτελεσματικότητα συνολικά κάθε αίτημα και κάθε ανάγκη που αφορά στη μελέτη, κατασκευή, ανακαίνιση κάθε είδους και κάθε μεγέθους κτιριακού έργου καθώς και την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, τόσο πριν την υλοποίησή του, την διάρκεια κατασκευής του αλλά και της βιωσιμότητας του.

Το ανθρώπινο δυναμικό αποτελούμενο από αρχιτέκτονες, πολιτικούς μηχανικούς, οικονομολόγους και τεχνικούς όλων των βαθμίδων είναι ικανό να εξετάσει σε πραγματικό χρόνο κάθε ανάγκη που αναφύεται από πολλές διαφορετικές σκοπιές και να δώσει άμεσες, σύγχρονες, λειτουργικές και βιώσιμες λύσεις που αντέχουν στο χρόνο.

 Η Περί έργων από το 1985 μελετά και κατασκευάζει έργα με άποψη και χαρακτήρα.

Ο Στέλιος Ραγκούσης σπούδασε Αρχιτεκτονική και είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Βενετίας Facolta di Architettura di Venezia.

Η Τζένη Μιχαλοπούλου σπούδασε Αρχιτεκτονική και είναι απόφοιτος του Τμήματος Αρχιτεκτονικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και  του Πανεπιστημίου της Βενετίας Facolta di Architettura di Venezia.

Αμφότεροι αποτελούν ενεργά μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και είναι Αρχιτέκτονες Μηχανικοί με γνώση και σεβασμό στο περιβάλλον οι οποίοι οδηγούν την έμπειρη ομάδα τους στη δημιουργία σύγχρονων και απαιτητικών τεχνικών έργων. Με αξονικό της χαρακτηριστικό και γνώμονα τη διαρκή ενημέρωση στις διεθνείς τάσεις και εξελίξεις της αρχιτεκτονικής και των τεχνολογιών αιχμής στον κατασκευαστικό τομέα, η peri ergon παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις με κριτήριο τις εκάστοτε ανάγκες του πελάτη.

Πάνω από 30 χρόνια μετά, η ομάδα της peri ergon  πλέον ενισχύεται με νέο αίμα και ενσωματώνονται στην ηγετική της ομάδα ο Αρχιτέκτων μηχανικός Θανάσης Ραγκούσης απόφοιτος της Αρχιτεκτονικής του Central Saint Martins university of London και του University of Nicosia ο οποίος ασχολείται κυρίως στο σχεδιασμό τεχνικών έργων και η Οικονομολόγος Μαρία Ραγκούση απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου η οποία ασχολείται και εξειδικεύεται στην οικονομική παρακολούθηση και διαχείριση των τεχνικών έργων.

Με πλήρως οργανωμένα και εξοπλισμένα γραφεία στη Κηφισιά και στη Πάρο η  peri ergon  είναι εξειδικευμένη  σε μελέτες & κατασκευές

 • Ιδιωτικών έργων
 • Πολυτελών αστικών & εξοχικών κατοικιών
 • Ξενοδοχειακών συγκροτημάτων
 • Εμπορικών καταστημάτων & επαγγελματικών χώρων
 • Εστιατορίων & κέντρων ψυχαγωγίας

Ασχολείται επίσης με

 • Αξιοποίηση ακινήτων
 • Εκτιμήσεις ακινήτων
 • συμβουλευτικές  υπηρεσίες
 • χορήγηση πιστοποιητικών ενεργειακής επιθεώρησης

Χαρακτηριστικό  της  peri ergon αποτελεί η δημιουργία διαχρονικών σχέσεων εμπιστοσύνης και η αφοσίωση των  πελατών της οι οποίοι εκτιμούν τόσο την αποτελεσματικότητα και την ταχύτητα όσο και την προσήλωση στο στόχο.

Το ανθρώπινο δυναμικό της  peri ergon αποτελείται από

 Μέλη

 • Του Τεχνικού  Επιμελητηρίου Ελλάδος
 • Του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων
 • σε επιτροπές ΕΠΑΕ-ΣΧΟΠ
 • σε Συμβούλια Αρχιτεκτονικής
 • πιστοποιημένοι  ελεγκτές δόμησης
 • ενεργειακοί επιθεωρητές

 Έργα της peri ergon   έχουν ξεχωρίσει, επιλεγεί και έχουν δημοσιευτεί τόσο στον ελληνικό όσο και τον διεθνή τύπο.